PHOTOGRAPHER & BLOGGER

Meh syh Schlitz, tempor duis single-origin ea next level ethnic ipsn dsrumdo larame timedos metssole coffee mekel.

Follow Me

Het D’Alembert-systeem voor roulette

Het D’Alembert-systeem is één van de eenvoudigere goksystemen voor (online) roulette. In termen van populariteit is het waarschijnlijk de tweede na het Martingale-systeem. Het deelt eigenlijk een aantal kenmerken met de Martingale, omdat het beide negatieve progressies zijn waarbij de inzet wordt verhoogd na een verliezende weddenschap en wordt verlaagd na een winnende weddenschap.

De inzet wordt bij dit systeem langzamer verhoogd dan bij de Martingale, waardoor de kans kleiner wordt dat de inzet belachelijk hoog wordt. Dit is tot op zekere hoogte een voordeel, maar de keerzijde hiervan is dat verliezen langzamer worden terugverdiend. Dus de kans om een of ander verlies te maken is eigenlijk groter, maar de omvang van eventuele verliezen is over het algemeen minder catastrofaal als je pech hebt.

Op deze pagina leggen we het D’Alembert-systeem uitgebreid uit. We vertellen u hoe u het kunt gebruiken en onderzoeken vervolgens of het kan werken.

Hoe het D’Alembert-systeem wordt gebruikt

Dit systeem is vernoemd naar de Franse wiskundige Jean-Baptiste le Rond d’Alembert. Het D’Alembert-systeem wordt vaak toegepast bij het plaatsen van even-money-inzetten aan de roulettetafel, maar het kan voor vrijwel elke even-money-weddenschap worden gebruikt. Het is gebaseerd op de theorie dat er een evenwicht moet zijn bij weddenschappen met even geld. Het idee is dat je altijd ongeveer hetzelfde aantal weddenschappen met even geld moet winnen als je verliest. Met andere woorden, het werkt ervan uitgaande dat rood tijdens een sessie roulette ongeveer hetzelfde aantal keren voorkomt als zwart, of even en oneven Het is een heel eenvoudig systeem om te leren, wat misschien tot op zekere hoogte de populariteit verklaart. Hier is een korte handleiding om het in de praktijk te brengen.

REGEL 1Bepaal je basiseenheid. Voordat je begint, moet je beslissen wat je basisinzet zal zijn. Dit kan zijn wat je wilt, maar we raden aan om het niet meer dan 5% van je totale bankroll te maken. 2% is naar onze mening het beste.

REGEL 2Begin met één eenheid. Bij gebruik van het D’Alembert-systeem moet je precies één basisuitzeteenheid inzetten op de eerste inzet van een cyclus.

REGEL 3Verhoog de inzet na een verlies. Na elke verliezende weddenschap moet de inzet voor de volgende weddenschap met één basisinzeteenheid worden verhoogd. Als je bijvoorbeeld, met € 1 bent begonnen, verhoog je de inzet tot € 2 als je verliest. Als je dan weer verliest, verhoog je de inzet naar €3 etc.

REGEL 4Verlaag de inzet na een overwinning. Na elke winnende weddenschap moet de inzet voor de volgende weddenschap met één basisinzeteenheid worden verlaagd. Als een weddenschap wordt gewonnen met een inzet van slechts één eenheid, dan blijft deze hetzelfde voor de volgende weddenschap.

D’Alembert-system-roulette

Zoals je kunt zien, is het D’Alembert systeem zeker eenvoudig genoeg om te gebruiken tijdens roulette. En als je ongeveer hetzelfde aantal weddenschappen wint als je verliest, dan zou je op winst moeten komen. Dit komt omdat je winnende weddenschappen hoger zullen zijn geweest dan je verliezende weddenschappen. Klinkt geweldig in theorie, maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: werkt het in de praktijk?

Werkt de D’Alembert?

Het lijdt geen twijfel dat het D’Alembert systeem je kan helpen om op korte termijn geld te winnen. Je kunt winst maken, zelfs als je meer weddenschappen verliest dan je wint. Je hebt echter de juiste volgorde van resultaten nodig om dit te laten gebeuren, en dit is waar het systeem fundamenteel gebrekkig is.

D’Alembert-System-roulette

Elke reeks is mogelijk, en sommige reeksen kunnen erg kostbaar zijn bij gebruik van de D’Alembert. Het is heel goed mogelijk om een reeks van meerdere verliezende weddenschappen op rij te krijgen. Laten we eens kijken naar de resultaten als dat is gebeurd. We gaan ervan uit dat je bent begonnen met een basiseenheid van €5, en aan de roulettetafel op zwart hebt ingezet. Zet € 5 in, verlies. € 5 omlaag. Zet € 10 in, verlies. € 15 omlaag. Zet € 15 in, verlies. € 30 naar beneden. Zet € 20 in, verlies. € 50 omlaag. Zet € 25 in, verlies. € 75 omlaag. Zet € 30 in, verlies. € 105 omlaag. Op dit moment sta je 21 inzeteenheden achter en een reeks van zes verliezen is helemaal niet ongewoon aan de roulettetafel.

Het zou nog veel erger kunnen worden, en er is absoluut geen garantie dat je dan genoeg overwinningen zult behalen om al die verliezen goed te maken. Er is ook altijd het risico dat je lang genoeg verliest om je hele bankroll te decimeren. Zelfs als je genoeg geld heeft om mee te gokken, kun jehet stadium bereiken waarin de vereiste inzet boven de tafellimiet ligt.

Dit systeem doet absoluut niets om je te beschermen tegen het verliezen van meerdere weddenschappen op rij. In feite verlies je uiteindelijk aanzienlijke bedragen als je dat doet. En een lange verlies reeks overkomt iedereen wel eens. Dus hoewel het op korte termijn winstgevend kan zijn, zal het je op de lange termijn waarschijnlijk geld kosten.

Aanpassing van de D’Alembert

Er zijn een aantal wijzigingen die je aan dit systeem kunt aanbrengen om het potentieel aantrekkelijker te maken. je kunt bijvoorbeeld de inzet met twee (of meer) basis-eenheden aanpassen na elke weddenschap om je kansen op winst te vergroten wanneer de resultaten redelijk vaak afwisselen tussen winst en verlies. De keerzijde hiervan is natuurlijk dat je meer verliest als je een losing streak hebt. Je

Je kunt er ook voor kiezen om een inzetniveau in te stellen waarbij je stopt met het verhogen van de inzet en teruggaat naar je basisinzet en opnieuw begint. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om nooit hoger te gaan dan vijf keer Je basisinzet. Dit zou Je verliezen tot een minimum beperken als je een langdurige reeks verliezen zou doormaken, maar verkleint ook je kansen om je verliezen terug te winnen.

Conclusie:

De D’Alembert kan je helpen geld te winnen in de juiste omstandigheden, maar het kan je ook veel geld kosten in de verkeerde omstandigheden. Daarom raden we dit systeem niet echt aan, omdat het in feite weinig nut heeft. Het is iets minder riskant dan de Martingale, omdat de snelheid waarmee je, de inzet verhoogt veel langzamer is, maar het biedt niet hetzelfde potentiële voordeel dat je al je verliezen kunt terugwinnen met één winnende weddenschap. We zouden niet zo ver willen gaan om te zeggen dat je het absoluut niet zou moeten gebruiken, maar als je een goksysteem wilt gebruiken, zijn er naar onze mening betere opties.