PHOTOGRAPHER & BLOGGER

Meh syh Schlitz, tempor duis single-origin ea next level ethnic ipsn dsrumdo larame timedos metssole coffee mekel.

Follow Me

  • Home
  • /
  • Gratis Roulette spelen

Gratis Roulette spelen

Speel Gratis Roulette Online – Hier kun je gratis roulette spelen om verschillende speelstrategieën uit te testen of (verder) vertrouwd te raken met het roulette-spel. Het is een Europees-roulettewiel, dus met een enkele nul. Wij wensen je veel speelplezier bij het roulette spelen, Rien ne va plus.

Regels voor inzetten

Er zijn verschillende inzetten die kunnen worden gedaan bij Roulette. Deze inzetten bieden verschillende kansen om te winnen en verschillende uitbetalingen. Outside Bets worden aanbevolen voor onervaren spelers omdat ze gemakkelijker te begrijpen zijn, er minder risico is en spelers meer kans hebben om te winnen. Het nadeel van Outside Bets is dat de uitbetalingen kleiner zijn. Voor meer ervaren spelers, die bekend zijn met de risico’s die met roulette verbonden zijn, zoals veel geld kunnen verliezen, worden Inside Bets aanbevolen.

Een inside bet is een inzet op een enkel nummer of op een groep nummers die dicht bij elkaar liggen op het roulettewiel. Inside bets worden meestal direct op de roulettetafel geplaatst, of op de lijnen of kruisingen tussen de nummers. Inside bets betalen meestal een hoger tarief uit dan outside bets, en ze hebben over het algemeen een hoger huisvoordeel, wat betekent dat het casino een groter voordeel heeft ten opzichte van de speler.

Inside bets omvatten straight-up-weddenschappen, die rechtstreeks op een enkel nummer worden geplaatst; gesplitste inzetten, die op twee aangrenzende nummers worden geplaatst; street bets, die op drie nummers op rij worden geplaatst; corner bets, die worden geplaatst op vier nummers die een vierkant vormen op de roulettetafel; en lijnweddenschappen, die worden geplaatst op zes nummers die twee rijen vormen op de roulettetafel.

Inside Bets bij Roulette:

inside-bets-roulette

Plein – Straight: dit is een simpele inzet waarbij je een fiche plaatst op 1 enkel nummer. Je mag op elk nummer inzetten, ook op de 0 (zero). Als het roulette-balletje (de kogel) valt op het door jouw gekozen nummer dan win je 36x je inzet.

ChevalSplit: hierbij zet je in op 2 nummers tegelijk. Je krijgt 18x je inzet als je wint.

Transversale pleineStreet: inzetten op 3 nummers , links of rechts van een drietal, 11x je inzet

CarreCorner: inzetten op 4 nummers met een uitbetaling van 9x je inzet.

Transversale simpleSix Line: inzetten op 6 nummers met een uitbetaling van 6x je inzet.

Outside Bets bij Roulette

Outside bets zijn de inzetten die zich aan de buitenkant van de lay-out van de roulette-tafel bevinden, het dichtst bij de speler. Outside bets hebben een lagere uitbetaling dan inside bets, maar ze hebben ook een lager huisvoordeel

outside-bets-roulette

Inzetten op een helft van het roulette wiel: dit geeft een uitbetaling van 2x je inzet. Dit kan op verschillende manieren, zie hieronder:

Inzet op alle rode nummers (red of rouge)

Inzet op alle zwarte nummers (black of noir)

Inzet op alle even nummers (even of pair)

Inzet op alle oneven nummers (odd of impair)

Inzet op alle nummers van 1 t/m 18 (manque)

Inzet op alle nummers van 19 t/m 36 (passe)

Kolom – Colonne: inzetten op 12 nummers met een uitbetaling van 3x je inzet.

Dozijn: Er zijn 3 dozijnen, namelijk 1-12, 13-24 en 25-36. Net als Kolom, 3x je inzet

Het Burenspel – Called Bets: inzetten voor gevorderde spelers

Orphelins: Hierbij speel je met 5 fiches, waarmee je inzet op 8 verschillende getallen. Deze getallen vormen de twee delen van het wiel buiten de Tiers en Voisins. Hierbij zet je op de volgende getallen in: 1 (1 fiche), 6/9 (1 fiche), 14/17 (1 fiche), 17/20 (1 fiche), 31/34 (1 fiche)

De uitbetalingen bij winst zijn of 18 units of 36 (alleen bij 1). Kans op winst bij Orphelins is net iets hoger dan bij het Zerospel. Er wordt ingezet op slechts 8 van de 37 getallen. Daarom is de kans op winst 8/37 = 22%

Voisins du Zero – De grote serie:

Burenspel-roulette

Hierbij zet je op de volgende getallen in: 0/2/3 (2 fiches), 4/7 (1 fiche), 12/15 (1 fiche), 18/19 (1 fiche), 21/22 (1 fiche), 25/26/28/29 (2 fiches), 32/35 (1 fiche)

Totaal 9 fiches dus, de grote serie beslaat in totaal zeventien (17) nummers. Omdat het een hoekinzet, splitsingen en straten omvat, variëren de uitbetalingskansen voor de Voisins du zero-weddenschap tussen 2:1 en 1:1.

Tiers du Cylindre – De kleine serie:

De 12 getallen waarop je een inzet plaatst bij de kleine serie liggen tegenover de nul. Je plaatst bij de kleine serie geen fiche op alle twaalf de afzonderlijke getallen. In plaats daarvan maak je gebruik van een zogenaamde split bet. Dat wil zeggen dat je met één fiche twee getallen bedekt. Je plaatst hierbij een fiche op de scheidingslijn van beide naastgelegen getallen.

Daarom heb je slechts zes fiches nodig om in te zetten op Tiers. Dus een split bet op de getallen 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 en 33/36, met in totaal zes fiches. Bij winst krijg je 18 fiches uitbetaald en de winkans is 32,4%.

Zero-spelJeu 0: Hierbij zet je in op de getallen om de ‘0’ heen. Dit zijn: uiteraard de 0, 3, 12, 15, 26, 32 en 35.Inzet totaal is maar vier fiches. 1 op 0/3, 1 op 12/15, 1 op de 26 en 1 op 32/35.

Valt de 26, dan win je 35 keer je inzet. Valt 0, 3, 12, 15, 32 of 35, dan win je 17 keer je inzet. Bij het zero-spel win je gemiddeld ongeveer één keer per vijf draaien.